Nieuwe single Jeffrey Kuipers is getiteld 'Als Ik Nu Niet Ga'

Nieuwe single Jeffrey Kuipers is getiteld 'Als Ik Nu Niet Ga'
09-17-2020, 00:00

De van oorsprong Drentse zanger Jeffrey Kuipers is een artiest in hart en nieren. De zanger komt na het succes van zijn mid-tempo ballad ‘Alsof ik niets weet’ met een fantastisch nieuw up-tempo nummer. Met “Als Ik Nu Niet Ga” verrijkt hij vanaf 17 september een ieders playlist.

De goedlachse Jeffrey Kuipers kondigde het al aan op zijn social media, met de release van zijn nieuwe nummer “Als Ik Nu Niet Ga” vieren we een nieuwe, landelijke feestdag. Bij het horen van de eerste noten, ervaar je ook zijn feestvreugde. De ras entertainer brengt zijn single voor het eerst uit onder label van Toekomst Music, waarmee hij eerder dit jaar een nieuwe samenwerking aanging. Het nummer is geschreven door: Marcel Schimscheimer en Bram Koning en is geproduceerd door John Dirne in the White Villa Studio’s te Hoofddorp.

De Nederlandse 'Smartsoul' (levenslied met een soul randje) zanger is onder andere bekend van de hits ‘Wat Je Zegt’, ‘Ware Liefde’, ‘Alles Wat Je Zei’ en ‘Jij Bent Een Chica Mala’. Hij is een graag geziene gast op grote én kleine podia. De behoefte om muziek te maken en entertainment te brengen staat voor Jeffrey gelijk aan de eerste basisbehoefte van ieder mens. ‘La Kuipers’ ook wel ‘Dikke Mollie’ is back on track en verheugt zich op de toekomst!

Omdat plezier goed is voor iedereen, trakteert Jeffrey Kuipers zijn fans ook op een fantastische video, waar de vrolijkheid vanaf spat. Ook op zijn social mediakanalen vermaakt hij zijn volgers regelmatig. Alle redenen om de zanger te volgen! Download of beluister vanaf nu het nummer “Als Ik Nu Niet Ga” op Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen.circle-minus