Nieuwe single Nina La Vida is getiteld DER WIND VON MASPALOMA

Nieuwe single Nina La Vida is getiteld DER WIND VON MASPALOMA
12-09-2022, 14:47

Der Wind von Maspaloma is de nieuwe single van de in Hamburg woonachtige Duitse zangeres Nina La Vida. Gran Canaria is haar favoriete eiland en met name Maspaloma haar vakantieparadijs en dat is dan ook haar tweede thuis geworden. Der Wind von Maspaloma ontvoert de Schlagerliefhebbers rechtstreeks naar de wereldberoemde duinen op de Canarische eilanden en verteld een liefdesverhaal dat je raakt. Maar ook krijg je de neiging om je koffers snel te pakken en de wind van Maspaloma te voelen. En zoals zij zelf zegt Wir lieben uns am Strand von Grand Canaria.

Muziek komt bij Nina in haar leven op de eerste plaats. Al heel jong zong zij enthousiast op bruiloften en feesten. Maar al snel volgden de professionele optredens en kwam zij in contact met Jenny van Bree, die al snel haar talent herkende en samen met Wolfgang Nadrag verschillende singles van haar uitbracht. Dat resulteerde in diverse radio- en tvoptredens in Duitsland en Oostenrijk. Ze stond ook in diverse hitparades en DJ-hitlijsten. Haar hart klopt voor de Duitse Schlager en met haar prachtige volle stem en haar frisse uitstraling brengt zij een geheel nieuwe vrolijkheid in de Schlagerwereld. De tekst en muziek is van Erwin Brand. De productie was in handen van Jenny van Bree en Wolfgang Nadrag.

De single is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer. Jelfi Media maakte er een prachtig videoclip bij die je hier kunt bekijken.circle-minus