Nieuwe single van In ’t Hof : Voorbij

Nieuwe single van In ’t Hof : Voorbij
12-16-2020, 10:45

“Voorbij” is behalve het gewenste antwoord op de Corona-crisis ook de nieuwe single van de Nijmeegse zanger- en liedjesschrijver Dirk-Wim in ’t Hof. Als In ’t Hof maakt hij al 25 jaar Nederlandstalige liedjes over alledag, met soms niet alledaagse teksten.

In zijn nieuwste lied “Voorbij” ontwaart de luisteraar, door de alcohol en de rookdampen heen, een sfeervolle ode aan de liefde. “Voorbij” werd geproduceerd door de Eindhovense producer en multi-instrumentalist Gabriel Peeters en bevat een bijzondere cello-bijdrage van Mirte de Jong. De vorige single van In ’t Hof: “Liever verloren” werd in 2019 zeer goed ontvangen op de landelijke radio. Frits Spits roemde In ’t Hof en verkoos zijn lied “liever verloren” tot “karakterlied” in zijn programma De Taalstaat. Dirk-Wim in ’t Hof was vanaf 1995-2005 de zanger gitarist van de Nijmeegse band Het Kaf.

Ze maakten 4 CD’s en traden op in voorprogramma’s van o.a. Rowwen Hèze en Frank Boeijen. In de periode 2005-2015 maakte hij met “Kleintje Kaf” 3 luisterboeken en bijbehorende theatervoorstellingen voor kinderen. Voor zijn succesvolle hertaling van het lied “Männer” kreeg hij in 2013 toestemming van Herbert Grönemeyer. Met zijn ode aan het meest tropische eiland van Nederland, Bonaire, bereikte hij in 2017 de eerste plaats in de Caribische hitparade. Het debuut-album van In ’t Hof kreeg een lovende recensie in het muziekblad Lust for Life. En zijn liedjes waren te horen op regionale en landelijke Radio.circle-minus