Nieuwe single van Lucas en Gea gaat over ‘Betere tijden’

Nieuwe single van Lucas en Gea gaat over ‘Betere tijden’
03-13-2021, 16:38

Ondanks dat de nieuwe single ‘Betere tijden’ van Lucas & Gea over de gevolgen van corona gaat, wordt dit woord niet één keer genoemd. Na een half jaar qua nieuwe platen niets meer hebben opgenomen begon het bij Gea weer te kriebelen. Ze vertelde aan Lucas dat ze afleiding nodig had en graag een afspraak wilde maken met producer Niels Lingbeek om te praten over een nieuwe single. Ze had al een idee waar het over moest gaan en dat vond Lucas perfect.

Omdat bijna iedereen zich gevangen voelt in z’n eigen huis en het leven als het ware opgeborgen is in een kluis snakt iedereen weer naar het moment dat alles weer normaal is. Niels heeft vervolgens de tekst geschreven en de muziek geproduceerd. Het is als vanouds weer een echte Lucas & Gea plaat naast digitaal ook op cd wordt uitgebracht.

Onlangs besloot het duo uit Oude Pekela oude hits op vinyl uit te brengen. Als eerste verscheen ‘De waarheid’ met op de B kant ‘Betty’s beer’. Binnen 5 uur waren er al 300 exemplaren verkocht. Een tweede persing van nog eens 200 stuks was het gevolg. De opvolger ‘Elke steen’ met als B kant ‘Ik gaf jou alles’ is sinds 12 maart 2021 verkrijgbaar zijn via www.vikingvinyl.nl

‘Betere tijden’ is eveneens vanaf 12 maart 2021 te streamen bij de bekende portals.circle-minus