Nieuwe single van Robin van Beek is getiteld 'Bovenal'

Nieuwe single van Robin van Beek is getiteld 'Bovenal'
03-09-2021, 17:07

Na zijn single “Zwerver” komt Robin met een vrolijke, voorjaarse uptempo song. In Bovenal horen we weer zijn kenmerkende passie voor muziek. Robin schreef zelf de muziek met Erik Smans en de tekst met Wim Rebergen. Het nummer is geproduceerd door Patrick Drabe van Lakeside Studio Loosdrecht. De mastering is gedaan door Sander van der Heijden in de Wisseloord Studio’s.

“Geluk zoeken we vaak in de grote dingen van het leven. Rijkdom, veel vrienden, een mooie auto, een mooi huis, een verre vakantie en ga zo maar door. Maar ik heb geleerd door mezelf te leren kennen op een spiritueel vlak dat geluk niet in de grote dingen zit. Geluk zit verstopt in de kleinste dingen zoals een glimlach, een mooie bloem, de geur van vers brood, spelletjes doen met je kinderen, vrienden die onverwacht een kop koffie komen doen, een helpende hand en een klop op je schouder. Geluk bevindt zich tussen je oren, bepaal je zelf en niemand anders. Met deze song hoop
ik dat mensen het gevoel van geluk kunnen omarmen die de tekst en de song brengt.”

Europa Tour als leadzanger in de Rockopera “Barcelona” uitgevoerd in diverse landen in Europa. Gesteund door de Queen foundation. Direct contact met Brian May en Roger Taylor en Peter Freestone (Manager en vriend Freddie) en uitgenodigd op de 50e verjaardag van Freddie Mercury in London bij de musical “We will rock you” waar Brian May en Roger Taylor op het podium samen speelde. Leadzanger Concerttour Rockopera in Concert van het orkest van de Luchtmacht in 50 theaters in Nederland.

Robbie Williams act waarmee hij meer dan 100 shows per jaar deed met “Robbie and his Angels” Oprichter Vocal Center Nederland, ontwikkelaar van de zangmethode Vocal Essence en zangcoach van vele Stage Entertainment musicalproducties, koren en solisten. In 2021 is hij o.a. de verantwoordelijke vocal coach van de gloednieuwe musicalproductie ONE die in November 2021 in première gaat.

Robin is betrokken geweest bij diverse TV-shows zoals X-factor, Sunday Night Fever en The Voice of Holland waar hij van 2013 t/m 2016 actief was als vocal coach voor team Ali-B. Hij heeft vocal coaching verzorgd voor 5-voudig nr.1 DJ van de wereld Armin van Buuren tijdens de wereldtour
‘Intense’. In 2016 heeft hij ook de vocal coaching voor de “Embrace” wereld tour van Armin verzorgd. In 2017 heeft hij de coaching gedaan tijdens de Arena Concerten ter ere van 20 jaar Armin van Buuren.

Het is algemeen bekend dat Robin de Vocal Coach is van o.a. Laura Janssen, Romy Monteiro, André Hazes (Jr.), Anneke van Giersbergen, Brigitte Nijman en vele anderen.

Zijn liefde voor muziek en de medemens deelt hij op zijn socialmediakanalen. Binnenkort lanceert hij op YouTube ook de videoclip van “Bovenal” De song is vanaf 10 maart te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streamingkanalen.circle-minus