Nijmeegse volkszanger Joey Knipping zingt lied over zijn dochter JENNA

Nijmeegse volkszanger Joey Knipping zingt lied over zijn dochter JENNA
08-17-2021, 16:45

Hoe trots kan een vader op zijn dochter zijn? Dat hoor je op de nieuwe single van de Nijmeegse volkszanger Joey Knipping. Nadat zijn dochtertje Jenna geboren was wist hij al dat hij eens een lied zou zingen over haar, en dat moment is nu aangebroken. Een lied met een tekst als…. Jenna, m’n meisje ik kan geen moment meer zonder jou, geheel uit het hart gezongen.

Joey die uit een muzikale familie komt heeft het zingen niet van een vreemde. Zijn vader is Jean Knipping de bekende zanger en tekstschrijver die vele liedjes op zijn naam heeft staan en tevens de wederhelft is van Duo Abe. Met broer Jean jr. vormt Joey al jaren een muzikaal duo die al voor diverse hits tekende en niet weg te denken zijn op de grote piratenfestijnen. De opname van de single “Jenna” vond plaats bij Waylon van der Heijden van Goldfinger Studio en uitgebracht door Zebra Music/Berk Music.

De single “Jenna” is te beluisteren op Spotify en verkrijgbaar bij de bekende downloadstations. Een prachtige videoclip gemaakt door Smart Media maakt het geheel compleet en is te zien op YouTube.circle-minus