Ontvang gratis* editie 38 van artiestenblad Lucky Joe

Ontvang gratis* editie 38 van artiestenblad Lucky Joe
12-23-2020, 18:59

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Vince is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 38 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de chaotische, onzekere en angstige tijden die we tegenwoordig meemaken.

Naast de coverstory waarin Vince vertelt over z'n succesvolle zangcarrière kun je lezen welke boodschap Franky Stardust gaf bij z'n bezoekjes vanaf de stoep. De redactie ging in gesprek met Monique Heegen, sprak met Tim Hemme en schenken aandacht aan Het Volendamse Muziekspektakel Kees Plat & Sonja Onderstal.

Johnny Bolk legt uit waarom hij het roer om gooit, De Music Group BV krijgt aandacht vanwege hun 25 jarig bestaan, wordt het muzikale leven van Rien van Boven besproken en laat Naomi weten dat ze terug is.

Verder wordt er aandacht geschonken aan: Ronnie Tober ( inclusief poster) en Kurt Crabbé, Martin Sterken, Het Artiestenfestival, Ellen Jannink, Miranda & The Music Boys, Arjan Plat, De burendag ( door Aly Super), Ray Smith en Stef Ekkel.

Het blad is verkrijgbaar in de webshop www.luckyjoe.nl. U betaalt alleen de portokosten.circle-minus