Op bezoek bij Bé Dilling

Op bezoek bij Bé Dilling
01-15-2021, 17:43

Geheel coronaproof zijn we op bezoek gegaan bij Bé Dilling. Wie is nu Bé Dilling en hoe is het voor hem begonnen? In de wandelgangen hoorden we over een aantal plannen waar hij mee bezig is, maar hij liet voor de camera zeker niets los. Wel vertelde hij dat hij met iets nieuws bezig is.

Inmiddels is hij samen met zijn vrouw Immy verhuisd naar een woonboot. Ze hebben hun plek gevonden waar ze met z'n tweeën oud willen worden.
Tussen het klussen door is hij bezig met nieuw muziek, maar door de lockdown laat het nog even op zich wachten. Mensen die echt op de hoogte willen blijven kunnen hem volgen op sociale media.

Wanneer Bé iets meer mag vertellen over zijn geheimzinnige plannen, dan worden we opnieuw uitgenodigd en zullen we hem weer aan de tand gaan voelen. Voor nu houdt hij zijn mond gesloten, maar maakt ons ontzettend nieuwsgierig. Als het allemaal door gaat, dan wordt het iets groots waar hij mee naar buiten zal treden. Wij zijn zeer benieuwd en zullen hem zeker gaan volgen. Het gesprek dat we met hem hebben gehad is terug te zien op de Facebookpagina van Thuis in Holland.circle-minus