Op veler verzoek komt Het Grote Songfestivalfeest terug naar de Ziggo Dome

Op veler verzoek komt Het Grote Songfestivalfeest terug naar de Ziggo Dome
05-12-2021, 19:20

Na het enorme succes van Het Grote Songfestivalfeest in 2019, vindt op donderdag 9 december 2021 de tweede editie plaats van het grootste Songfestivalfeest ooit in de Ziggo Dome in Amsterdam. Bij de eerste editie stonden meer dan dertig internationale deelnemers op het podium en werden toegezongen door duizenden fans. Op 9 december 2021 krijgen zij opnieuw de kans hun favoriete artiesten te aanschouwen tijdens de tweede editie van Het Grote Songfestivalfeest. Nooit eerder traden zoveel oud-Songfestivalwinnaars op tijdens één avond. De kaartverkoop is vandaag geopend!

De line-up van de tweede editie van Het Grote Songfestival wordt wederom spectaculair; Brotherhood of Man, Sandra Kim, Verka Serduchka, Netta, Bobbysocks, Kristian Kostov, Johnny Logan, Loreen en Marija Serifovic zijn allemaal reeds bevestigd. Producent PilotStudio zal komende periode nog meer grote namen bekendmaken. ‘Na de winst van Duncan Laurence blijft Nederland in de ban van het Eurovisie Songfestival,’ laat uitvoerend producent Manon van Alten van PilotStudio weten. ‘Na de televisie-uitzending van de eerste editie van Het Grote Songfestivalfeest kregen we veel vragen van mensen die zich afvroegen of er een tweede editie zou komen. Er is ontzettend veel belangstelling. Het Eurovisie Songfestival leeft als nooit tevoren. Daarom zal er in december een tweede editie plaatsvinden.’

Tijdens de eerste editie van Het Grote Songfestivalfeest kwamen grote Eurovisie-namen naar Amsterdam. Zo trad de Duitse zangeres Nicole op, de Israëlische oud-winnaars Dana International, Netta Barzilai, Izhar Cohen, Gali Atari van Milk & Honey, de Belgische winnares Sandra Kim, Lenny Kuhr, de Zweedse zangeres Loreen en vele anderen brachten hun songfestivallied ten gehore voor een kolkende zaal. Het was voor het eerst in de muziekgeschiedenis dat zoveel winnaars en publiekslievelingen van het Eurovisie Songfestival op één avond optraden. Hiermee gaven ze de vele duizenden bezoekers de avond van hun leven. Maar ook voor de artiesten zelf was het groot feest backstage in de Ziggo Dome. Vandaar ze graag weer naar Amsterdam komen op 9 december.

Voor wie niet kan wachten op de tweede editie van Het Grote Songfestivalfeest kan op woensdag 19 mei op NPO3 kijken naar de (herhaling van) registratie van Het Grote Songfestivalfeest van 2019.

Meer informatie en kaartverkoop: www.hetgrotesongfesitvalfeest.nlcircle-minus