Pascal Schipper presenteert feestknaller IK BEN NIET GEK (IK BEN EEN VLIEGTUIG)

Pascal Schipper presenteert feestknaller IK BEN NIET GEK (IK BEN EEN VLIEGTUIG)
10-30-2021, 10:10

Feestvierend Nederland kan de borst weer natmaken vanwege de nieuwe single ‘Ik ben niet gek! (ik ben een vliegtuig)’ van Pascal Schipper. De 34 jarige zanger uit het Drentse Hoogeveen timmert al een tijdje goed aan de weg en we kennen hem natuurlijk van de hit ‘Ik heb aan je fiets gelikt’ waarvoor hij onlangs nog een Gouden Award ontving.

De nieuwe single wordt uitgebracht onder het platenlabel Storm Records waar Pascal sinds kort bij is aangesloten. ‘Ik ben trots op deze plaat en op al mijn muziek natuurlijk, maar deze heeft weer iets speciaals.

Het is een plaat met een enorme knipoog maar ook een dansbare meezinger’, aldus Pascal. Tijdens de clipopname, die verzorgd wordt door Xandro Media, wordt ook een TIKTOK dansje opgenomen.circle-minus