Paul Logister brengt feel good single Heel veel Mandy uit

Paul Logister brengt feel good single Heel veel Mandy uit
06-03-2021, 17:57

In het kader van het project ‘Het Beste Was Er Al’, brengt de Heerlense singer songwriter Paul Logister het typische ‘feel good’ popliedje met de aanstekelijke titel ‘Heel veel Mandy’ uit. Het is het eerste liedje in een reeks van oude nieuwe liedjes. Voor dit liedje werd onder meer, de uit Amerika afkomstige drummer, Fred Eltringham gestrikt, die eerder werkte met Ringo Starr, Willie Nelson en Sheryl Crow. Op gitaar is er Pieter Vermeulen van de band Volumia!.

Paul Logister genoot eerder landelijke bekendheid met de albums 'Vandaag' en ‘Kamer Vrij'. Verder kreeg het album 'The way to Abbey Road' met maar liefst 5 sterren de allerhoogste waardering in het landelijke muziekblad Music Maker en Fret Magazine. Hij stond 2 keer in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Daarnaast schreef hij o.a. voor Volumia en Toni Wille (Pussycat).

Deze nieuwe single volgt de eerdere uitgebrachte single ‘2020 Ik ben je zat’ op, die eind vorig jaar uitkwam. ‘Heel veel Mandy’ komt 4 Juni 2021 officieel uit op het label van MSC Music Productions en zal dan beschikbaar zijn via de diverse portals. De productie was wederom in handen van Bryan Raets van Tone Music.circle-minus