Platenlabel is verheugd met nieuw juweel op Rood-Hit-Blauw !

Platenlabel is verheugd met nieuw juweel op Rood-Hit-Blauw !
03-11-2022, 11:12

Tony Anderson en Rood-Hit-Blauw producties hebben zojuist een overeenkomst getekend.
 
Tony Anderson:
Ik zing al vanaf mn zesde, en professioneel vanaf mijn 15e jaar.
De nodige ervaring is dus aanwezig en in het circuit werd ik getipt om eens contact te leggen met Rood-Hit-Blauw producties.
Onlangs nam ik contact op waarna op korte termijn een afspraak werd gemaakt. Ik heb diverse leuke plannen en na een goed gesprek voelt het goed op dit label, lees: in deze artiestenstal, mijn producties en management onder te brengen.

 
Rood-Hit-Blauw Producties:
Een juweel erbij! Dat zijn de eerste woorden van Ronald Visch RHB.
Ik ken Tony Anderson al een tijdje uit het circuit maar zijn audities bij Bloed, Zweet en Tranen weet ik me nog goed te herinneren. Hij vertolkte daar het liedje van Danny de Munck Vrienden voor het leven. Hij deed dat op voortreffelijke wijze en kreeg veel complimenten van zowel Roxanne Hazes als ook Gerard Joling. We zijn erg content met deze zanger, die zowel de mooie als de volkse liedjes enorm goed beheerst.

Boek hier Tony Anderson: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/tony-anderson/circle-minus