Richard Craane presenteert 'Ik heb geen zin om naar huis te gaan'

Richard Craane presenteert 'Ik heb geen zin om naar huis te gaan'
10-02-2020, 00:00

Richard Craane uit Beverwijk komt met een nieuwe single “Ik heb geen zin om naar huis te gaan“. Na een periode meegemaakt te hebben, net als vele mensen, dat je niet ergens gezellig een biertje kon drinken, was het natuurlijk voor veel horecaondernemers geweldig nieuws dat de terrassen weer beperkt open mochten. Ook voor Richard was dat goed nieuws om eens weer met vrienden gezellig een drankje te doen. En zo kon het gebeuren dat er op een dag geroepen werd; “Ik heb geen zin om naar huis te gaan” en dat werd gelijk de titel van zijn nieuwste single.

Wij kennen natuurlijk Richard Craane al van zijn vele optredens. Zo mag hij ook ieder jaar op het grote Smartlappenfestival in Beverwijk optreden, en daar krijg je toch wel een kick van. Hij hoopt dan ook dat het Coronavirus weer snel voorbij is, zodat hij zijn nieuwe single live kan zingen op de bühne, nu eerst mag de radio het gaan oppakken', aldus een tevreden Richard Craane.

Richard Craane greep als kind al vaak naar de microfoon maar het duurde nog tot zijn 20ste verjaardag voordat hij er echt iets mee ging doen. Hij was in Beverwijk op een huwelijksfeest en daar werd gevraagd of hij ook een paar liedjes wilde zingen. En met succes, vanaf die tijd is het Richard Craane alleen maar voor de wind gegaan.

Bij producer / tekstschrijver Frank te Hennepe voel ik mij echt thuis, in de studio van FH-Produkties in Apeldoorn word volop gewerkt aan mij, als artiest Richard Craane. En met succes, want diverse singels hebben we samen gemaakt en ook een album dat speciaal voor mij werd geschreven is daar opgenomen. Ook dit jaar werken we samen weer hard aan een tweede album. Maar eerst ga ik genieten van mijn 2e single dit jaar, want na “Zij heet Sophie” die in mei dit jaar uitkwam dan nu “Ik heb geen zin om naar huis te gaan” aldus Richard.circle-minus