Rita Young en Perry Zuidam nemen duet 'Een echte vriend' op

Rita Young en Perry Zuidam nemen duet 'Een echte vriend' op
04-30-2021, 13:20

'Een echte vriend' is de nieuwe single van Rita Young en Perry Zuidam. Rita Young vroeg Perry Zuidam om samen een duet op te nemen in verband met het 60 jarig artiestenjubileum van Rita. Perry vond dit een geweldig idee en de twee zijn samen de studio ingedoken bij Laurens van Wessel.

Al jaren zijn de twee naast collega’s ook echte vrienden van elkaar en vond Rita het een mooi moment om samen met Perry een single uit te brengen. Natuurlijk kon het niet toepasselijker dat de single de titel 'Een echte vriend' mee zou krijgen, een lied dat is geschreven door Tommy Lips en Laurens van Wessel.

'Een echte vriend' is een vrolijke uptempo single dat het verhaal verteld van hoe echte vrienden met elkaar omgaan. Naast de single is er ook een videoclip opgenomen, welke is opgenomen in het Museum van Vlaardingen waar een tentoonstelling is te zien van de twee beste vrienden die we allemaal kennen Bassie en Adriaan. Rita en Perry kregen persoonlijke toestemming om hier hun clip te mogen opnemen.

De single verschijnt op 30 april verschijnen op het label van VNC Music en zal op alle media kanalen te vinden zijn.circle-minus