Robert Pater - 'Heel mijn hart'

Robert Pater - 'Heel mijn hart'
05-28-2021, 20:19

Na ‘Vertel Haar Van Mijn Spijt’ komt de uit Raalte afkomstige Robert Pater met een ijzersterke opvolger, getiteld ‘Heel Mijn Hart’. Het betreft een onvervalste gipsy kraker, welke Robert wederom met producer Frank Verkooyen tot stand heeft gebracht.

Robert Pater is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige muziekwereld en de afgelopen jaren weet hij hit na hit te scoren met liedjes als ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Eenzaam En Alleen’, ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’, ‘Geluk’ en ‘Zonder Grenzen Eindeloos’. Met deze nieuwe single zal Robert Pater dan ongetwijfeld ook weer gaan scoren. De carrière van Robert Pater ligt sowieso goed op koers; zijn laatste album ‘Geluk’ werd uiterst positief ontvangen, een BumaNL nominatie op zak en zijn hits zijn werkelijk overal te horen.

‘Heel Mijn Hart’ wordt ondersteund met een videoclip, geschoten door Ron Schmid.circle-minus