Robin Topper hoopt met 'Geef mij nog een kans' meer mensen te bereiken

Robin Topper hoopt met 'Geef mij nog een kans' meer mensen te bereiken
11-20-2020, 20:55

Hij is 35 jaar oud , is woonachtig in de bollenstreek en luistert naar de naam Robin Topper. In het dagelijks leven is hij werkzaam als beroepsbrandweer in Haarlem. Naast het blussen van branden en het redden van mensen is zingen zijn grootste passie. Dat resulteerde vorig jaar in z’n debuutsingle ‘Maling aan’. De kans is groot dat dit nummer u bekend in de oren zal klinken. Bij elk Nederlandstalig radiostation stond dit lied wekenlang in de playlist.

Onlangs dook hij wederom de studio van Ger Oerlemans in om de opvolger ‘Geef mij nog een kans’ op te nemen. Ger is zowel verantwoordelijk voor de tekst als de muziek.De single is uitgebracht op het eigen ‘Topper Music’ label.

‘Topper Music is één van mijn grote veranderingen. Daarnaast werk ik onder leiding van mijn zangcoach, Sasja Brouwers, aan mijn zangstem en performance. Dit nummer is voor mij een stap omhoog. ‘Maling aan’ was een echt feestnummer voor in de kroeg, maar met “Geef mij nog een kans’ hoop ik meer mensen te kunnen bereiken. De sfeer van het nummer is echt anders. Naast het prachtige moment van het uitbrengen van mijn nieuwe nummer, werk ik hard aan andere mogelijkheden in mijn zangcarrière. Ik ben bezig met mijn stem verder te ontwikkelen en covers op te nemen om mijn repertoire uit te breiden. Ik hoop dat de situatie snel beter wordt, zodat ik weer fysiek kan optreden bij mijn publiek’, aldus Robin.circle-minus