Rood-Hit-Blauw Producties verzorgt verrassing met de Party Bus

Rood-Hit-Blauw Producties verzorgt verrassing met de Party Bus
03-10-2021, 12:06

Rood-Hit-Blauw Produkties speelt met de Party Bus in op de behoeftes van haar klanten. Met name voor corona-proof feestjes op de stoep of in de tuin heeft Ronald Visch iets bedacht, namelijk de Party Bus. In overleg kan een artiest geboekt worden voor € 249.00. Het optreden duurt ongeveer 30 minuten. Natuurlijk geldt deze aanbieding ook voor bedrijfsfeestjes of andere verrassingfeestjes.

Rood-Hit-Blauw Produkties is een ervaren en dynamisch label dat is gespecialiseerd in voornamelijk Nederlandstalige cd-single en dvd-produkties. Reeds 30 jaar actief in de muziekbranche heeft RHB zich een belangrijke plaats weten te veroveren binnen de Nederlandse muziekindustrie.

Van Productie tot Promotie en van Management tot Muziekuitgeverij. Bij ons kan een artiest van A tot Z terecht ! Het doel is om samen met de artiesten hun muziek naar een hoger niveau te helpen. Wij proberen daar een actieve rol in te spelen door onze kennis, ervaring, connecties en ons enthousiasme.” Het label denkt dan ook graag mee met de artiest over zijn of haar strategie en plannen.

Voor informatie: info@roodhitblauw.nl of 0621265490circle-minus