RoodHitBlauw Producties akkoord met Robbie Goorden

RoodHitBlauw Producties akkoord met Robbie Goorden
08-04-2023, 16:39

Ronald Visch staat bekend als eigenaar van een Nederlands Platenlabel met een oog voor nieuw aanstormend talent. Robbie Goorden past precies in dit profiel “Een goede Nederlandstalige zanger!”

Robbie:
Ik ben erg blij dat ik ben toegetreden tot het Rood-Hit-Blauw label. Na de juiste uitleg en een goed gesprek ben ik vanaf heden te boeken en mijn releases zullen via Rood-Hit-Blauw Producties verschijnen. 

Ronald:
Ik sprak Paul Geudens een oude bekende van mij in de muziekbusiness, hij wees mij op zanger Robbie Goorden. Rood-Hit-Blauw Producties is dan ook blij te kunnen melden dat deze artiest is toegevoegd aan de stal van zijn label

Boek Robbie Goorden hier!circle-minus