Rotterdamse zanger/entertainer Nigel Andrews is terug met een geheel nieuwe theatershow

Rotterdamse zanger/entertainer Nigel Andrews is terug met een geheel nieuwe theatershow
02-01-2021, 19:55

Laat alles los, vanavond gaan we drinken! Na het succes van vorig jaar is Nigel Andrews terug met een geweldige nieuwe show! Samen met fantastische collega’s uit het vak komt de Rotterdamse zanger en entertainer met een geheel aangepast programma bij jou thuis in de woonkamer! In de Laat Alles Los Theatershow staat meezingen centraal en wordt je meegenomen in een muzikale trip langs hoogtepunten uit de eerste show en spectaculaire verrassingen van de hoogste plank.

Andrews wordt bijgestaan door artiesten ten top! De Brabantse zangeres Simone Eversdijk zal een pittig randje aan de show geven. Zanger en piano entertainer Hugo Franks brengt sappige evergreens ten gehore en de altijd hysterische en lokaal bekende DJ Dimitri Visch van DiscoRoyaal.nl zal een hilarische act verzorgen. Voor iedereen die houdt van de juiste dosis meezingers, een flinke portie humor en liefde voor zowel Nederlandstalig als Engelstalige muziek. Een feestje waar je bij moet zijn!

Theater 't Kapelletje vormt wederom het decor van dit spektakel. Dit 'Verborgen Theater' aan de van der Sluysstraat is een klein en warm theater wat zich uitstekend leent voor deze bijzondere show.

Wil je tijdens dit programma kans maken op fantastische prijzen? Bestel dan nu jouw lootjes voor de loterij op www.nigelandrews.nl/shop! Je maakt dan o.a. kans op een huiskamerconcert van Nigel Andrews bij jou thuis! De winnaars worden in de show bekend gemaakt. De opbrengst draagt bij aan de gemaakte onkosten voor het mogelijk maken van deze productie. Meer informatie vind je op de website www.nigelandrews.nl.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door MP Entertainment, MK Audio Rental & Sales, SV-ICT, Theater ‘t Kapelletje en Nigel Andrews Entertainment.circle-minus