Roy van der Sar brengt zijn eerste single ‘Lach en vier het leven’ uit

Roy van der Sar brengt zijn eerste single ‘Lach en vier het leven’ uit
03-05-2021, 13:46

Roy van der Sar brengt op vrijdag 5 maart zijn eerste single ‘Lach en vier het leven’ uit. Dit is een droom die voor de 21-jarige zanger uitkomt, hij wil hiermee de mensen een lach op hun gezicht bezorgen met de boodschap het leven te vieren.

De 21-jarige zanger uit De Lier, die nu ruim 2 jaar actief is als zanger op verschillende feesten en partijen, begon zijn carrière als zanger in de Naaldwijkse feestweek van 2018. Door meerdere positieve berichten van de mensen om hem heen heeft hij het zingen echt opgepakt. Dit leidde tot een aantal aanvragen voor feesten waar hij geen nee tegen kon zeggen.

Nu ruim 2 jaar later en diverse optredens verder zag Roy van der Sar het uitbrengen van zijn eerste single als ideale mogelijkheid om zijn zangcarrière naar een hoger level te brengen. Na een eerdere kennismaking met Peter van Kesteren (La Haye) van Leico Music ontstond een fijne samenwerking die heeft geleid tot dit feestelijke resultaat.

‘Eigenlijk ging die dag alles vanzelf, hoewel ik nog niet de nodige ervaring met me meedraag wist ik wel dat dit goed aan voelde en dat merk ik ook zeker aan het eindresultaat’, vertelt Roy met een lach op zijn gezicht.

Omdat dit zijn eerste eigen single zal zijn, wilde Roy dit zo compleet mogelijk aanpakken. Hij besloot dus ook te kijken naar de mogelijkheden rondom een videoclip en dat lukte al vrij snel door contact te leggen met Wesley van de Leur van W81Photography. Voor de RTV-promotie ging hij een samenwerking aan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. Met dit eindresultaat hoopt Roy van der Sar vele mensen een lach op hun gezicht te bezorgen in deze moeilijke periode. Tot slot sluit hij af met de woorden: ‘Blijf positief, lach en vier het leven!’circle-minus