Rutger van Barneveld Live in Concert

Rutger van Barneveld Live in Concert
04-15-2021, 06:35

Persfoto: Wessel de Groot. Op vrijdag 19 november a.s. zal zanger Rutger van Barneveld groots uitpakken samen met een live band tijdens een spectaculair live concert in Poppodium De Vorstin in Hilversum. Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander.

Rutger van Barneveld (1990) is sinds 2002 druk bezig met zingen en optredens. Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Totdat een goede vriend Rutger vroeg of hij tijdens een feest van de Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk, maar deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Toen wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”. Rutger is een graag geziene gast op ieder feest. Zijn single ”Helena 2.0” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie.

2021 is het jaar van Rutgers grote doorbraak en tegelijk zijn 20-jarig jubileum als entertainer in de Nederlandse muziekindustrie. Onlangs tekende Rutger een platendeal bij Hit It! Music wat heeft geresulteerd in een fonkelnieuw album boordevol hits, welke nog dit jaar zal verschijnen. Tijdens Rutger van Barneveld - In Concert zal Rutger samen met zijn negen-koppige liveband al zijn nieuwe nummers ten gehore brengen, waarbij zijn hits zeker niet zullen ontbreken. Diverse collega’s uit het vak zullen hun opwachting maken tijdens deze nu al legendarische feestavond. Dit evenement vindt plaats in Poppodium De Vorstin, te Hilversum.

Bestel vanaf donderdag 15 april 10.00 uur je tickets via de volgende link: https://devorstin.stager.nl/web/tickets/111063537circle-minus