Speciale Carnaval 2021 verzamelalbum - 'Party @ home edition'

Speciale Carnaval 2021 verzamelalbum - 'Party @ home edition'
01-16-2021, 17:12

De ideale feest-verzamelaar om gewoon thuis je eigen carnavalsfeest te bouwen met je allerbeste vrienden! Maar liefst 25 knallende feestnummers met veel gloednieuwe en exclusieve tracks zoals; “Guus kom naar huus” met een spetterende feestversie van dit bekende boeren nummer. De hit; “Koffie koffie, lekker bakkie koffie” die omgetoverd is tot een echte party versie.

De nieuwe feestplaat van Pet Raket en John Kanon heet; Henk de Spermatank !!! en moet je zeker horen. Ook Benno van Vugt “bakt ze bruin” met zijn nieuwe feestkraker! Verder staat dit album vol met gloednieuwe feestplaten van o.a; Mister Nightlife, Youri Broers, Bram Bechtold, feestaccordeonist Johnny Verweij, en zelfs oldschool dj The Master en Orgel Jopy staan erop samen met nog veel andere top feestsingles!

De verzamelalbum “Carnaval 2021” is vanaf Januari 2021 verkrijgbaar in alle downloadportals en streamingportals en is uitgebracht op het label van AKMP. Een lekkere mix van de stampende feestmuziek, Apres-ski en echte carnavalskrakers, die zeker niet mag ontbreken in elke feest playlist van Spotify! Bron; PLUGplugging / www.andrekooiman.nlcircle-minus