Thomas Acda en René Froger doneren opbrengt 'Vier het leven' aan Stichting ALS Nederland

Thomas Acda en René Froger doneren opbrengt 'Vier het leven' aan Stichting ALS Nederland
09-04-2020, 00:00

Met een duidelijke boodschap “Vier Het Leven” en een nog mooier doel: Stichting ALS Nederland, brengen Thomas Acda en René Froger samen op vrijdag 4 september een fantastisch, bruisend nummer uit. De opbrengsten van dit powervolle lied worden gedoneerd aan Stichting ALS Nederland, voor onderzoek naar deze dodelijke spierziekte.

De heren, Thomas Acda en René Froger, zetten zich al jaren op eigen manier in, voor de strijd tegen ALS. In samenwerking met Candy Dulfer en Adje Vandenberg doken ze de White Villa studio’s in en produceerden ze samen met John Dirne een heerlijk uptempo nummer. Met “Vier Het Leven” hopen de artiesten veel geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland.

‘Omdat dit jaar de Amsterdam City Swim en vele andere evenementen zijn afgelast, lopen we miljoenen euro’s voor onderzoek mis’, zegt Gorrit-Jan Blonk, directeur-bestuurder van Stichting ALS Nederland. ‘Artsen en onderzoekers hebben goede ideeën als het gaat om mogelijke behandelingen voor ALS, maar zonder geld kunnen ze hun onderzoek niet uitvoeren.’

Tijden de spectaculaire online quizshow ‘ALS we het leven vieren’ op zaterdag 5 september – gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, Joost van Gangelen en Natasja Froger - komen onder meer Thomas Acda, Johnny de Mol en René Froger met een groots team in actie voor ALS. Van jong tot oud; iedereen kan vanuit de eigen huiskamer meedoen met deze show (zie link onderaan!). De mensen thuis worden getrakteerd op verschillende optredens, er zullen mooi items geveild worden en men kan bij de loterij mooie prijzen winnen. Het wordt een geweldige show, hopelijk vooral voor de patiënten met ALS en hun naasten.

“Er moet en zal en wordt een leven gevierd” is de eind boodschap van de single “Vier Het Leven” van Thomas Acda en René Froger, dat onder label van Toekomst Music wordt uitgebracht. Hiermee vragen de artiesten om Stichting ALS Nederland te steunen en deze vrolijke single te downloaden. De opbrengsten komen ten goede aan het onderzoek naar de dodelijke spierziekte ALS. Het nummer “Vier Het Leven” is vanaf vandaag te downloaden of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen.

Wil je deelnemen aan de online quizshow? Schrijf je dan gratis in: www.alswehetlevenvieren.nlcircle-minus