Timo Descamps brengt eerste Nederlandstalige single

Timo Descamps brengt eerste Nederlandstalige single
05-03-2021, 11:45

Met trots presenteert JV Records samen met S3 Recordings de eerste Nederlandstalige single van acteur en zanger Timo Descamps (bekend van oa Spangas, Spring en vele andere producties. 

Met de hulp van goede vriend en multi-getalenteerde artiest en producer Jérémie Vrielynck, die momenteel hoge ogen scoort in België met zijn eigen solocarrière en net zijn derde top 10 hit op rij te pakken heeft, dook Timo de studio in om zijn eerste single in tien jaar tijd in te blikken. 'Nu ik jou ken' is op twee continenten geschreven, ik ben eraan begonnen in Los Angeles samen met songwriter en zangeres Ameerah, en heb het met Jérémie afgewerkt in het exotische West-Vlaanderen, grapt Timo. Het nummer komt recht uit mijn hart en heeft verschillende betekenissen. Uiteraard gaat het over een al dan niet ingebeelde grote liefde die je na lang zoeken eindelijk hebt gevonden, maar er zit voor mij ook nog een diepere laag in. Jarenlang zat ik met een soort ‘writer’s block’. De combinatie van het lang van huis weg zijn, niet meer op het podium staan, mijn mama die lang heel ziek geweest is, waren allemaal dingen die ervoor zorgden dat de creativiteit een beetje tegengehouden werd. Dit nummer gaat dus net zozeer over het terugvinden van jezelf, en in mijn geval ook letterlijk en figuurlijk het terugvinden van mijn stem als zanger en songwriter. Timo belooft ons nu al dat het niet bij deze ene single zal blijven. De clip van "Nu ik jou ken" is te zien op YouTubecircle-minus