Tinus Hoekstra heeft met nieuwe single ‘GA JIJ MAAR LEKKER!’ zomerknaller in handen

Tinus Hoekstra heeft met nieuwe single ‘GA JIJ MAAR LEKKER!’ zomerknaller in handen
08-02-2023, 09:24

De tweede single die Tinus Hoekstra bij Jannes Produkties uitbrengt heeft als titel ‘Ga jij maar lekker!’ meegekregen. Het is niet de eerste keer dat Tinus een plaat uitbrengt met het woord lekker erin verwerkt. Ruim 3 jaar geleden lanceerde hij het ritmische nummer ‘Ze is zo lekker’. Tinus omschrijft zijn nieuwste wapenfeit als een zomers liedje met een aanstekelijke beat die de komende maanden waarschijnlijk veelvuldig te horen zal zijn op de Nederlandstalige radiostations én de talloze evenementen waar hij het publiek zal vermaken. Op een aantal festivals heeft Tinus de nieuwe single al gezongen en de menigte bleef daarbij niet stilstaan.

Tinus: ’Het is momenteel met deze temperaturen wel afzien om op te treden, maar ondanks die hitte geef ik me voor de volle 100%. Ik heb grote waardering voor de mensen die in de bloedhete feesttenten en festivalterreinen gewoon uren staan te hossen. Ondanks dat ik voor mijn vorige single ‘Losgaan!’ uitweek naar een andere opnamestudio ben ik toch weer teruggekeerd naar Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Zo’n beetje alles singles die ik heb uitgebracht heeft hij geproduceerd. Frank kwam met het idee om Jeffrey Heesen en Quincy Wilson bij dit project te betrekken vanwege de sterke teksten die deze mannen voor meerdere artiesten hadden geschreven. Die uitdaging ging het schrijversduo maar al te graag aan. De eerste opzet die ik kreeg was al gelijk raak. Jeffrey zong telefonisch zonder muziek op de achtergrond de leuke tekst die meteen bleef hangen. Verkooyen heeft er een Tinus sausje overheen gegoten waarin de trompet een hoofdrol speelt. Ik ben er heel erg blij mee en vind het eigenlijk één van de beste producties die ik heb uitgebracht.’

‘Ga jij maar lekker!’ verschijnt bij Jannes Produkties en is vanaf 2 augustus 2023 verkrijgbaar. De clip’, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op Youtube en de socials van Tinus Hoekstra.

Tinus is te boeken via: www.tinushoekstra.nl of telefonisch via 06- 1266 2087.circle-minus