Troubadour Roland Verstappen heeft ook op RoodHitBlauw getekend

Troubadour Roland Verstappen heeft ook op RoodHitBlauw getekend
04-29-2023, 07:01

Roland Verstappen en Ronald Visch kenden elkaar al geruime tijd van producties door Roland gemaakt voor RoodHitBlauw en Tunes. Deze verliepen in goed overleg via de labels.

Roland:
Nu is er tijd voor het aankomende album en de singles van mijzelf. Ik ken Ronald als een betrouwbare partner die zijn afspraken netjes nakomt. Ik vind het dan ook mooi dat ik een goede overeenkomst met het label in Nijkerk heb gesloten.

Mijn nieuwe single getiteld: Voor de wind zal op 10 mei verschijnen en mijn album verschijnt medio september. Ik vind het zelf uiteraard een prachtig album die ik bij Manfred Jongenelis heb opgenomen en ik ben benieuwd naar de reacties van mijn fans en luisteraars!circle-minus