TV Oranje is in april ‘Zender van de Maand’ bij T-Mobile en geeft daarnaast geeft Koningsdag de kijker zendtijd

TV Oranje is in april ‘Zender van de Maand’ bij T-Mobile en geeft daarnaast geeft Koningsdag de kijker zendtijd
04-14-2021, 17:30

Koningsdag zal ook dit jaar niet op de gebruikelijke manier gevierd kunnen worden. Voor muziekzender TV Oranje is dat reden om de hele dag de kijker centraal te zetten. Via de TV Oranje Kijkers App kan vanaf dinsdag 20 april een week lang een boodschap worden opgenomen op de smartphone, die wordt doorgestuurd naar de redactie. Op Koningsdag, dinsdag 27 april, zijn deze boodschappen tussen de videoclips door te zien bij TV Oranje.

Geheel in de sfeer van Koningsdag staat het iedereen vrij welke boodschap er wordt ingesproken. Je kunt Koning Willem-Alexander feliciteren met zijn verjaardag, spullen aanbieden die je normaal gesproken zou verkopen op de vrijmarkt, iemand de groeten doen of gewoon een leuke clip aanvragen. Je hoeft slechts de TV Oranje app te downloaden en in de week voor Koningsdag je boodschap op te nemen. De TV Oranje app is te vinden in de Apple App Store en Google Play.

TV Oranje heeft in april nog een speciale actie: iedereen die zich deze maand aanmeldt als nieuwe TV Oranje Supporter ontvangt een gratis CD. Als Supporter van TV Oranje maak je bovendien kans op vrijkaarten voor concerten en evenementen. De verwachting is dat deze vrijkaartenacties na de zomer weer sterk in aantal zullen toenemen. Het lidmaatschap bedraagt slechts 15 euro per jaar.

Aanleiding voor deze speciale publieksacties is dat TV Oranje in april ‘Zender van de Maand’ is bij T-Mobile. De zender met muziek van eigen bodem is normaal gesproken te vinden in het Kids & Music Pakket op kanaal 229, maar nu kunnen alle T-Mobile abonnees er tot 1 mei gratis naar kijken.

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met muziek van eigen bodem. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, tv-specials rond Nederlandse artiesten en de hitlijst Oranje Top 30. Meer informatie is te vinden op www.tvoranje.nl

Persbericht ReehuisMedia (reehuis1@gmail.com)circle-minus