TV Oranje tot 3 januari 2022 te ontvangen voor alle abonnees van Ziggo

TV Oranje tot 3 januari 2022 te ontvangen voor alle abonnees van Ziggo
12-10-2021, 14:18

Vanaf vandaag tot 3 januari is TV Oranje te ontvangen voor alle abonnees van Ziggo, op het vaste kanaal 609. Daardoor kunnen bijvoorbeeld extra veel mensen kijken naar de TV Oranje Top 1000, die eind december wordt uitgezonden.

Aan de vooravond van Kerstmis wordt de TV Oranje Top 1000 bekendgemaakt. De eerste plaats in de traditionele eindejaarslijst was vorig jaar voor Wilbert Pigmans ft. Opgeblazen met het nummer ‘De Toreador’. Het liedje kreeg in 2020 de meeste stemmen in de TV Oranje Verzoekparade. Wie zijn opvolger wordt, en wie er verder hoog gaan eindigen dit jaar, is op dit moment nog onbeslist. Iedere stem die wordt uitgebracht voor de dagelijkse Verzoekparade telt op dit moment nog mee. Dus wil je jouw favoriete artiest zo hoog mogelijk laten eindigen, breng dan de komende weken geregeld je stem uit!

De TV Oranje Top 1000 wordt samengesteld op basis van de meest aangevraagde clips van het afgelopen jaar, waarbij uitsluitend de unieke stemmen worden geteld. Zo kan het zijn dat een nummer dat elke dag een stem krijgt van een unieke kijker/stemmer hoger staat dan een nummer dat elke dag met 40 dezelfde stemmers in de Verzoekparade voorkomt. Het eerste heeft 365 unieke stemmen en het tweede ‘slechts’ 40 unieke stemmen.

Alle info over hoe dat werkt vind je op www.tvoranje.nl.circle-minus