Veelbelovende single van Michael van Ingen is getiteld 'Ik Wil Jou Om Me Heen'

Veelbelovende single van Michael van Ingen is getiteld 'Ik Wil Jou Om Me Heen'
03-12-2021, 20:49

Hij begon op jonge leeftijd in de Playbackshow op de camping, zo’n kleine tien jaar geleden. Daarna op een bescheiden podium in een café in de Jordaan en als volgende stap met succes meedoen aan een echte talentenjacht . Er volgden tv optredens bij SBS6 en langzaam werd er steeds een stap vooruit gezet. Zo ontwikkelde Michael van Ingen uit Amsterdam zich gaandeweg tot een zanger met een uniek stemgeluid, blijkens de twee succesrijke singles die hij intussen op zijn naam zette.

Veelbelovend is dan ook zijn nieuwste nummer getiteld ‘Ik Wil Jou Om Me Heen’ een verrassend smaakvolle song geschreven door door Billy Dans, Hansen Tomas en Mark Pattiapon.circle-minus