Voor Jurgen Geers schijnt altijd de zon

Voor Jurgen Geers schijnt altijd de zon
11-06-2020, 13:45

Jurgen Geers ondervindt natuurlijk op dit moment, net als vele collega artiesten, ook veel last van het coronavirus, maar toch schijnt bij hem de zon in zijn nieuwe single. Daarom heeft Jurgen ondanks deze vervelende periode toch besloten om zijn nieuwe single “Zonneschijn” in de release te doen. Dit mooie nummer is alweer de 4e single die hij dit jaar uitbrengt, het begon dit jaar in Januari met “Naar het café” in april bracht hij “Waarom” vervolgens in juli “Verliefd” uit en dan nu “Zonneschijn”.

'Ik werk al lange tijd met een vast team, zo neem ik al mijn nummers op bij Martin Sterken, die weet als geen ander hoe hij mijn teksten kan bewerken tot een mooie productie, ook nu weer. De clip is geschoten door Robert Vegt van RTV Mediaproductie / Thuis in Holland en de promotie wordt gedaan door Willem de Bie. Een vast team waar ik mij goed bij voel, en waar je mee verder kan komen, aldus Jurgen Geers.circle-minus