Walking Dinnershow op 20 november met Peter Beense, Kees Haak, Tony Anderson, Stefan Storm en Sidney Bischoff

Walking Dinnershow op 20 november met Peter Beense, Kees Haak, Tony Anderson, Stefan Storm en Sidney Bischoff
10-04-2020, 00:00

De muzikale omlijsting tijdens de avond is alvast op en top. Laat u verrassen door een parade aan feestartiesten die hun sporen meer dan verdient hebben. Volop Amsterdamse gezelligheid en uit volle borst meezingen met de enige echte levenslied zanger en nachtburgemeester van Amsterdam Peter Beense!

Swing mee op “O Foxi Foxstrot, Honkie Tonkie Pianissie en vele andere grote hits van Nico Haak ” gezongen door niemand minder dan zoon Kees Haak die naast zijn eigen succes nummers met veel trots een paar klassiekers brengt van zijn vader Nico.

Levenslied zanger Sidney Bischoff neemt u tijdens de Walking Dinnershow mee met de allergrootste Hollandse Hits!

Tony Anderson schreef vele hits voor vele Nederlandse artiesten waaronder André Hazes. Geniet van deze klasse zanger met 80-er jaren hits en de dansvloer is voor u.

Als de temperatuur stijgt, is het tijd op de banken te gaan staan en mee te feesten op de Oostenrijkse après-ski hits van “Mister Westendorf” Stefan Storm!

Volgens de organisatie wordt het een muzikaal feest met een culinaire verwennerij. 'Dit is een avond die u niet wilt missen. Wij ontvangen u feestelijk waarna u kunt aanschuiven en genieten van een heerlijk voorgerecht geserveerd aan tafel. Als het walking dinner begint raden wij u aan een bezoek te brengen aan de paling rokerij en natuurlijk de luxe buffetten belegd met een ruim assortiment vlees en vis. Heeft u daarna nog een gaatje over? Voor het toetje rijdt de ijscoman de ijskar naar binnen en deelt heerlijk schepijs uit. En alsof dat nog niet genoeg is: gedurende de avond kunt u onbeperkt genieten van *bier, fris, wijn en Hollands gedistilleerd.**Buitenlands gedistilleerd verkrijgbaar met 50% korting!'

Het evenement vindt plaats bij Bob’s Party & Events in Uitgeest. Hier kunt u eindeloos genieten van diverse activiteiten. Tickets € 75,00 per persoon. Voordeelpakket tafel 10 personen ACTIE € 675,00.

Vermelde prijzen zijn inclusief BTW. RESERVEER NU online via WWW.WALKINGDINNERSHOW.NL

Deze show is ook zeer geschikt om te boeken voor particulieren en bedrijven.circle-minus