Wesley Klein luidt met 'Denk jij ook aan mij' de lente in

Wesley Klein luidt met 'Denk jij ook aan mij' de lente in
03-18-2021, 17:46

Met zijn gloednieuwe single ‘Denk Jij Ook Aan Mij’ luidt Wesley Klein de lente in met zijn vrolijke, dansbare en herkenbare sound! Zijn muziek klinkt vaak door alle speakers in vele horecazaken in Nederland en op vele feestjes. Met liedjes als ‘Waarom Dans Je Niet Met Mij’, ‘Omdat Ik Zo Van Je Hou’ en de samenwerking met Monique Smit met het liedje ‘Mooier Dan Mooi’ wist de zanger al vele hits te scoren.

Ondanks dat Nederland al sinds maart vorig jaar bijna volledig op slot zit, is Wesley onverstoord doorgegaan met het uitbrengen van muziek. Zo scoorde hij erg goed met zijn single ‘Alles Wat Je Zegt’, die inmiddels richting de 1,2 miljoen streams gaat.

Ook in 2021 mogen we weer veel van Wesley verwachten. ‘Denk Jij Ook Aan Mij’ is de eerste van de vele singles die gepland staan om dit jaar uit te brengen.circle-minus