Wietse van Tol lanceert nieuwe single 'Ik kan zelf wel bepalen'

Wietse van Tol lanceert nieuwe single 'Ik kan zelf wel bepalen'
12-21-2020, 11:56

Wietse van Tol, voornamelijk bekend in Overijssel en Salou komt in 2021 met een nieuwe single. In 2016 bracht Wietse de 'Monika' uit en daarop in 2018 'Altijd gelogen'. Over een paar weken presenteert hij vol trots de opvolger ' Ik kan zelf wel bepalen'. Het is een periode stil geweest rondom Wietse, niet doordat er geen zin meer was in de muziek maar door o.a een verhuizing naar Giethoorn waar Wietse zich onderhand goed heeft ingeburgerd.

In het dagelijkse leven werkt Wietse bij een hoveniersbedrijf, maar zijn muzikale bloed kruipt toch door zijn aderen. In december is Wietse de studio ingedoken bij Friesland Producties. Zij zijn verantwoordelijk voor zowel de audio opname als de videoclip die overigens in het centrum van Leeuwarden is opgenomen.

'Ondanks de moeilijke periode Covid-19 moet je toch van je laten horen. Je fans en supporters kunnen je wellicht niet meer ontmoeten tijdens Live optredens, maar via oa. YouTube, Radio en TV Zenders kunnen ze toch je blijven volgen', meent Wietse.

Hij hoopt dan ook dat er snel weer in het land mag worden opgetreden en dat het weer normaal wordt.

Vanaf januari is 'Ik kan zelf wel bepalen' via de bekende streamingsdiensten te beluisteren.circle-minus