William Burg dendert door met ‘Wil jij bij me blijven’

William Burg dendert door met ‘Wil jij bij me blijven’
09-08-2020, 00:00

De muzikale carrière van William Burg is mede door z’n grote zomerknaller ‘Bamboleo’ in een opwaartse spiraal terecht gekomen. Al geruime tijd werd voorspeld dat het William zou lukken om de bovenste trede van de ladder te bereiken. William is van mening dat het team waar hij momenteel mee samenwerkt, bestaande uit Laurens Mennens en Robby Langendorff, daar kneiterhard aan heeft gewerkt.

‘Rome is ook niet in één dag gebouwd. Het is de bedoeling dat we nu op de kaart blijven staan. Ik had al aangegeven dat ik na ‘Bamboleo’ weer een levenslied wilde maken. Ik zing graag over dingen die ik rondom me heen en zelf meemaak. Eigenlijk gaan al m’n liedjes daarover. Dit is weer zo’n liedje waar iedereen zich in de positieve of negatieve zin kan vinden. Bij heel veel relaties lijkt het gras groener dan dat het bij je thuis is. Dit nummer gaat over ‘wil je bij me blijven’. Is hij dan echt en ik nep. Er zijn leuke stukjes tekst in verwerkt die door Frank van Etten zijn geschreven. Het lekkere uptempo lied is geproduceerd door Manfred Jongenelis. Met hem werk ik vele jaren samen in volle tevredenheid’, aldus William.

De single ‘Wil jij bij me blijven’ is te streamen en te downloaden op de bekende portals. De clip waarin de verhaallijn wordt uitgebeeld is te bewonderen bij de bekende clipzenders en de social mediakanalen van William Burg.circle-minus