William Janz zingt Julio Iglesias

William Janz zingt Julio Iglesias
05-29-2023, 08:58

Na het uitbrengen van zijn zomerse single “Milonga” kondigt William Janz zijn nieuwe “Theatertour 2023” aan! “William Janz zingt Julio Iglesias onder leiding van de Micky Fisser Band”. Een avondvullend programma met alle grote hits van Julio Iglesias. William Janz is zelf doorgebroken met een optreden in het hol van de leeuw, namelijk in España Got Talent. Daar veroverde William Janz de harten van het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme. De YouTube video van dit spectaculaire optreden is inmiddels al ruim 14 miljoen keer bekeken!

William Janz is zelf misschien wel de grootste fan van Julio Iglesias en is inmiddels doorgebroken als de beste Julio Iglesias Tribute artiest ter wereld! Met een bomvolle agenda met optredens en concerten in Nederland en alle Spaanstalige landen is William Janz hard op weg om de hele wereld te veroveren.

De succesvolle première van “William Janz Zingt Julio Iglesias” vond plaats in een uitverkocht AFAS Circustheater in Scheveningen en nu is William Janz klaar om heel Nederland kennis te laten maken met “William Janz Zingt Julio Iglesias”. Geniet van een romantische avond uit met hits zoals: Me Va, Quiero, Amor Amor Amor en Milonga. William Janz zingt Julio Iglesias onder begeleiding van de “Micky Fisser Band”! Hij treedt o.a. op in IJsselstein, Rijswijk, Purmerend, Roosendaal en op nog 8 andere plaatsen!

Splinternieuwe website staat LIVE!

We hebben ons woord gehouden… de nieuwe website van William Janz is LIVE! Wat zijn we trots op het resultaat! Achter de schermen is hard gewerkt om een te gekke website neer te zetten waar je alles kunt vinden over William Janz. Op de website vind je allerlei coole stuff. Denk aan nieuwtjes, foto's, video's, en nog veel meer. Het is dé plek waar je up-to-date blijft over alles wat met William te maken heeft. Dus bookmark die pagina en bezoek hem regelmatig, want er valt altijd wel iets nieuws te ontdekken!

Check snel www.williamjanzcircle-minus