William Kruizinga vaart andere koers met nieuwe single 'Wij horen bij elkaar'

William Kruizinga vaart andere koers met nieuwe single 'Wij horen bij elkaar'
01-07-2021, 13:43

William Kruizinga vertelt in z'n nieuwe single 'Wij horen bij elkaar' eigenlijk het verhaal van z'n muzikale carrière en z'n privé situatie. 'Dit liedje is geschreven voor mijn vrouw want zij is diegene die mij altijd steunt en alles voor mij regelt. Van artiestenavond tot boekingen....ze brengt me overal naar toe voor optredens en interviews. Op deze manier wil ik haar bedanken voor alles wat ze doet voor mij. Haar steun in mijn carrière en mijn leven daarom horen wij bij elkaar', aldus Kruizinga.

William , afkomstig uit Venray is een beginnende zanger. Hij is sinds 2018 bezig in het artiestenwereldje en heeft een keuze gemaakt om een andere weg in te slaan. 'Ik raakte in contact met Piet Ponsen die bood mij hulp en verwees mij naar de Leico Music studio van Peter van Kesteren. We hebben contact gelegd en een afspraak volgde. Toen ik daar kwam voelde ik mij gelijk thuis en op mijn gemak. Zij snapten mijn wens en mijn muziek. Samen hebben we gewerkt aan een nieuwe muziekstijl en een nieuwe sound. Ik gaf aan dat ik een lied wilde maken voor mijn vrouw. Peter van Kesteren en Piet Ponsen hebben een pakkende tekst geschreven en Peter de muziek geproduceerd', onthult William.circle-minus