Youri Sprenkels verrast met ballad ‘Blijf bij mij’

Youri Sprenkels verrast met ballad ‘Blijf bij mij’
12-23-2020, 12:56

Met de ballad ‘Blijf bij mij’ laat Youri Sprenkels horen dat hij muzikaal van alle markten thuis is. Met z’n vaste producer Frank Verkooyen ging hij brainstormen over nieuwe ideeën. Op internet kwamen ze een oorspronkelijk Kroatisch liedje tegen waarvan de melodielijn hem wel beviel. Frank heeft vervolgens een nieuw arrangement geproduceerd en gaf Femke Reuvers de opdracht om een tekst te schrijven. Het onderwerp waarin een voorbijgaande liefde bezongen wordt, sprak Youri erg aan. ‘Niet dat ikzelf hiermee te maken heeft, maar de verhaallijn over de machteloosheid van één van de twee betrokkenen, brengt de boodschap wel over. Ik kan me voorstellen dat alles wat je dan hebt, als sneeuw voor de zon verdwijnt. In ieder geval is het een prachtig luisterliedje waar ik trots op ben. Het is speciaal gemaakt voor de radiozenders en niet voor feestjes, want die gaan voorlopig toch nog niet door’, aldus Youri.

Voor Youri is ‘Blijf bij mij’ de derde single die hij tijdens de coronacrisis uitbrengt. Ondanks dat hij totaal geen optredens heeft wil Youri gewoon in the picture blijven. Ook voor 2021 heeft hij al plannen om regelmatig een bezoekje te brengen aan opnamestudio The Boom!Music in De Meern.

‘Blij bij mij’’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 23 december 2020 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen is te bewonderen bij de clipzenders en de social mediakanalen van Youri Sprenkels.circle-minus