Zanger Vince ongeneeslijk ziek

Zanger Vince ongeneeslijk ziek
05-27-2021, 21:59

Al enkele jaren is de 49-jarige Vince zeer actief in de Nederlandstalige muziekwereld en heeft inmiddels al verscheidene succesvolle singles uitgebracht die door de vele radiostations en fans goed opgepakt zijn in zowel Nederland als België. Hij staat bekend als 1 van de meest hardwerkende en sympathieke zangers in het Nederlandstalige genre.

1 dag vóór Vince zijn nieuwe videoclip op zou nemen, op donderdag 20 mei. werd Vince opgenomen in het ziekenhuis te Leeuwarden met veel pijn en lichamelijke klachten. Uitgebreid onderzoek heeft uiteindelijk uitgewezen dat hij Kanker heeft in een zeer ver gevorderd stadium. Deze is niet meer te genezen en zijn levensverwachting is daardoor maar kort. Het is niet duidelijk of dit enkele weken is of maanden. Dit verschrikkelijke nieuws is als een bom ingeslagen bij hem en zijn liefhebbende vrouw Dita die als vaste rots in de branding Vince niet alleen privé in alles steunt, maar ook zijn carrière als vaste begeleider en steun.

Het zingen is zijn grote passie en zijn nieuwe single “Duizend maal jij” zal vervroegd verschijnen op 31 mei. Ilske Helleman zal de plugging hiervan verzorgen en wat zou het fantastisch zijn als, nu Vince er nog bij kan zijn, deze laatste single een grote hit zou worden. Hierover later meer.

Wij vragen vriendelijk om Vince en Dita de rust en tijd te geven die zij nog samen hebben. Alle communicatie voor radiostations en aanvragen gaan via Ilske Helleman en Martin Sterken.

Persoonlijk bericht van Vince:
Lieve vrienden, fans en iedereen die ik lief heb, uit mijn hele hart wil ik jullie mijn dankbaarheid uiten voor al die jaren dat we mochten genieten van het samen zijn, samen zingen en jullie geweldige reacties. Sorry dat ik jullie zo laat schrikken met dit vreselijke nieuws. Dita en ik zijn nu bezig om dit een plek te geven en de tijd die ons samen nog rest zo goed mogelijk door te brengen. Graag had ik nog heel lang door willen gaan, maar het lot heeft anders bepaalt. Ik ben nog niet weg en lees regelmatig jullie reacties waar ik echt blij van word. Ik ben een dankbaar mens met zoveel lieve mensen om me heen die me door dik en dun steunen met al hun liefde en kracht. Dit geeft mij een goed gevoel ondanks dat mijn einde nadert. Als ik de kracht vind, zal ik zeker nog van me van laten horen. Dankjewel allemaal. Leef niet gisteren, maar leef nu!circle-minus