Zingende stratenmaker Patrick Jochems en RoodHitBlauw bijzonder blij met akkoord en overeenkomst

Zingende stratenmaker Patrick Jochems en RoodHitBlauw bijzonder blij met akkoord en overeenkomst
01-19-2022, 14:44

Ronald Rood-Hit-Blauw:
Het muziekwereldje blijft vooral leuk en verrassen! Ondanks de berichtgeving op de TV deze dagen. Ik kreeg onlangs te horen dat de zingende stratenmaker Patrick Jochems ook op ons label vertegenwoordigd gaat worden. Patrick heeft een cover van de band Pleasure uit 1983 in een nieuw jasje gestoken bij en met Studio Evolution (Marco Luesink) en dat is ze gelukt! Weer een heel mooi liedje en een aanwinst op ons label.

Het viel mij op dat er zoveel leuke en verschillende beroepen achter de artiesten schuilgaan. (Daar gaan we nog iets mee doen). Op het label zitten naast Stratenmakers ook Bouwvakkers, een Slager, een Verpleegster, een Ict-er, diverse andere zzp-ers en artiesten met een Kantoorbaan, vertegenwoordigers, een Magazijn medewerker , een Buschauffeur, Kapster en last but not lease een Anesthesist en een Politieagent. (We vergeten ook nog wat beroepen denk ik)Naast het zingen en het podium kun je de artiesten dus dagelijks tegenkomen aan hun werk. 

De zingende stratenmaker Patrick Jochems is ook al van kinds af aan gek op het nederlandstalig lied en vertolkt dit met overgave.

Op 26 Januari 2022 zal het nieuwe lied en de videoclip van Patrick Jochems “Little by little” uitkomen op ons label en geplugd worden door Score Promotions. circle-minus