Zingende timmerman Jan Schneider timmert aan de weg

Zingende timmerman Jan Schneider timmert aan de weg
09-11-2020, 00:00

Jan Schneider, ook wel bekend als 'de zingende timmerman', timmert aan de weg als zanger. De bekende Hagenaar heeft zijn hele leven al een passie voor muziek en is sinds een paar jaar een andere weg ingeslagen om zijn muzikale carrière een professionele boost te geven. In samenwerking met het label NLfactor komt de zanger nu uit met een leuke Single  'Senorita Maria '.

U kent het vast wel, die heimelijke en onbereikbare vakantieliefde. Het op slag verliefd raken op een Spaanse schone in de wetenschap haar snel weer te moeten loslaten, alleen dat loslaten wil in het hart al die jaren maar niet lukken. Het overkwam een goede vriend van de zanger en mede geïnspireerd door het verhaal, riep hij de hulp in van zijn producer . "Dit is toch herkenbaar voor bijna iedereen! Die liefde, dat gevoel, dáár wil ik een liedje over zingen!"

Helaas vanwege het COVID-19 virus is Jan genoodzaakt zijn optredens nog even te beperken, maar vanaf 2021 hoopt hij weer voor de volle 100% op het podium te kunnen staan. Voor nu, geniet u tijdens deze nazomer van de vrolijke en Spaanse klanken van 'Senorita Maria', die u op deze manier toch in de Spaanse sfeer zullen brengen.

'Senorita Maria' is te downloaden via de bekende downloadportals.circle-minus