Zonzo neemt last minute Kerstsingle MERRY CHRISTMAS (ZING IK VOOR JOU) op

Zonzo neemt last minute Kerstsingle MERRY CHRISTMAS (ZING IK VOOR JOU) op
12-03-2021, 13:32

Als Zonzo Basily niet met z’n zwager John West was meegegaan naar een aantal radiostations was hij waarschijnlijk nooit op het idee gekomen om een Kerstplaat op te nemen. Terwijl John zijn jongste single IN DE NACHT aan het promoten was kregen de mannen van verschillende radiomakers te horen dat er dit jaar bijzonder weinig Kerstsingles verschijnen. Dat bracht Zonzo op het idee om contact te zoeken met Manfred Jongenelis.

"Ik had al meer dan anderhalf jaar niets meer uitgebracht. Dat heeft natuurlijk te maken met de vervelende tijd waarin we tegenwoordig leven. De éne keer mag alles en de andere keer gaat alles weer op slot. Het is allemaal heel moeilijk en je kunt eigenlijk niets meer op de lange termijn plannen. Met het opnemen van een last minute Kerstsingle laat ik toch weer iets van me horen. We hebben gekozen om een bestaand oud liedje dat door meerdere artiesten in uitgebracht in een Nederlands vaatje te gieten. John West heeft de tekst geschreven en Manfred het arrangement gemaakt. Daarnaast heeft een goede vriend van mij, Wesley van de Leur, op een Kerstshow prachtige beelden geschoten voor de videoclip. Binnen twee dagen hebben we alles gerealiseerd. Het resultaat is een heerlijk dansbaar lied met in de hoofdrol gezellige accordeonklanken en een pakkende tekst", glundert Zonzo.

Merry Christmas (Zing ik voor jou) is vanaf 6 december 2021 te streamen via de bekende platforms. De clip is te bewonderen op Youtube én de social mediakanalen van Zonzo.circle-minus